fbpx
qdome Fishing logo achter elkaar witte kleur

Voor een ultieme visbeleving

Zoektocht naar de beste karpertent

De ontwikkeling van de beste karpertent.

Bij Q-DOME, het bedrijf achter opblaasbare promotietenten, ontstond het idee. Daar lag de oorsprong. Vanuit dit bedrijf ontstond de gedachte om karpervissers te voorzien van een kwalitatieve en comfortabele tent. Deze tent moest dan uiteraard opblaasbaar zijn. Want daar zijn er niet zo veel van….

Maar waar begin je dan? Het netwerk omtrent de techniek van opblaasbare tenten was ons bekend. Maar welke eisen stelt een karpervisser aan zijn karpertent. Zijn verblijf moet natuurlijk jaren meekunnen en van alle gemakken zijn voorzien. 

Uiteindelijk zijn we op Facebook en Instagram een promotie gestart om karpervissers te vragen wat hun eisen zijn voor een karpertent. De enige eis die wij hadden, was dat het opblaasbaar moest worden.
Vele inzendingen kwamen ons tegemoet. Het overviel ons zelfs een beetje. Schijnbaar heeft de karpervisser baat bij een goede tent en helpen ze ons graag met de totstandkoming ervan.

Wat met grote regelmaat terugkwam was ruimte en ventilatie. De tent moest vooral ruim zijn en goed te ventileren in verband met condensvorming. Verder kwamen er eisen als een “rechte achterzijde”, een uitritsbaar grondzeil en een goede zithoogte voorbij. Sterk tentdoek was ook een belangrijke.

Met onze designers zijn we om tafel gegaan en gaan tekenen. Uiteindelijk zijn we gekomen tot de modellen die we nu in ons assortiment hebben. 

Onze opblaasbare karpertenten hebben een doek welke waterdicht is, stormvast design, zeer grote bewegingsvrijheid en hele kleine details heeft waar de karpervisser zeker kan van genieten! Check de tenten in de webshop.

Mocht u zelf nog een goed idee hebben welke we mogelijk kunnen verwerken in onze opblaasbare tenten, stuur dan gerust een mail of laat een bericht achter op het contactformulier.

Gerelateerde nieuwsberichten

Naar de chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kunnen wij u helpen?