fbpx
qdome Fishing logo achter elkaar witte kleur

Voor een ultieme visbeleving

de mooiste karpertent

Het ontwerpen van de mooiste karpertent

In het vorige blogbericht hebben we stil gestaan bij de zoektocht naar de beste karpertent. Hierin hebben we beschreven waaraan de beste karpertent in de huidige tijd aan moet voldoen. Maar is dan de beste karpertent ook standaard de mooiste?

Dat hoeft natuurlijk niet altijd. Bij het ontwerpen van de Q-DOME FISHING tenten hebben we in eerste instantie gestreefd (in onze ogen de belangrijkste eigenschappen); kwaliteit en comfort! We hebben daarbij in eerste instantie niet echt gekeken naar schoonheid als element…

Maar hoe gaaf zou het zijn als we onze eigenschappen wel kunnen combineren met het element schoonheid? We durven wel te stellen dat dit redelijk is gelukt. De Q-DOME FISHING karpertenten vallen vaak in de smaak bij de karpervisser. Dit komt mede door de fijne afwerking in de details. Het opblaasbare buizensysteem is zeer deskundig verwerkt in de tent. De meeste tenten hebben een elegant design. De groene kleur van het hoogwaardige doek gaat maximaal op in de natuur.  Het haakje in de nok van de tent is zo’n specifiek geval van “Finetuning” en perfectie tot in de puntjes.

De screen house/cooktent is net zo’n exemplaar wat gelijk opvalt onder de karpervissers. Voor de langere sessies is deze ideaal. Lees hierover in ons andere blog.

Gerelateerde nieuwsberichten

Naar de chat
1
Hulp nodig?
Hallo,
Waarmee kunnen wij u helpen?